Professionals

Waar te koop

Danone Nederland heeft een gespecialiseerde afdeling voor professionals, ook bekend als het impuls kanaal. Dit kanaal is in twee categorieën verdeeld: on the go en on premise. Typerend voor on the go zijn de tankstations en proximity winkels, etc. Bij on premise bedienen we onder andere bedrijfs kantines, scholen en ziekenhuizen.

Ons assortiment wordt ook aangepast op basis van de vraag binnen de verschillende kanalen. Zo kunnen we zowel de eindconsument, de key accounts evenals de groothandels een optimaal aanbod doen.

Innovatie

Constant innoveert Danone en kan op die manier blijvend nieuwe on trend assortimentsvoorstellen doen die voldoen aan de impuls behoeften.

Onze meest recente lancering is daar een mooi voorbeeld van. De nieuwe cold brew koffie “SToK”. Deze heeft een handige on the go verpakking, een premium uitstraling en is gemaakt met aandacht voor het milieu. De cold brew koffie maakt geen gebruik van rietjes  en heeft een recyclebare CartoCan verpakking. Voor meer info over ons aanbod kan u terecht bij onze groothandels.

Ontdek Danone