NEEM CONTACT OP

Heeft u een vraag, opmerking of klacht over onze producten, dan kunt u onderstaand formulier invullen. Wilt u direct persoonlijk geholpen worden, dan kunt u ons ook bellen, het gratis telefoonnummer is 0800-3266631. Wij zijn op werkdagen te bereiken van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 14 uur.

 

De persoonlijke gegevens die wij verwerken via het contactformulier, verwerken wij in overeenstemming met de doelstellingen uiteengezet in onze privacyverklaring. Onze privacyverklaring kunt u vinden op: http://corporate.danone.nl/footer/Cookies.html.

 

Dhr.
Mevr.
naam*
Postcode & Stad

De gebruiker gaat akkoord met de verwerking van zijn persoonlijke gegevens door Danone in overeenstemming met de doeleinden uiteengezet in zijn Privacyverklaring.

*

Met jouw toestemming houden wij je graag op de hoogte, per e-mail of post, van relevante informatie voor jou.

JA, ik ga akkoord dat Danone mijn persoonlijke gegevens - zoals aangegeven op dit formulier -verwerkt om mij gepersonaliseerde informatie over jullie producten toe te sturen.

Je kan op elk moment je toestemming intrekken door een e-mail te sturen. Indien je jouw rechten wenst uit te oefenen, vul dan het online formulier in