Dromen komen uit...

Om nog meer bekendheid aan het toernooi te geven, wordt de internationale finale vanaf 2009 elk jaar in een ander land gehouden. In 2010 was Zuid- Afrika gastheer van de FIFA World Cup. Een paar maanden later, werd het veld van het Orlando Stadium in Johannesburg overgenomen door DNC voor een speciale editie: 1.120 finalisten speelden op hetzelfde veld als hun voorbeelden! Een onvoorstelbare droom voor velen van hen!

Overgetelijke ervaring
"Believe in your dreams" is de boodschap van elke editie voor kinderen over de hele wereld, of ze nu komen uit een grote stad in Mexico of een klein dorpje in China. Een jongen uit Zagora in Marokko, die was voorbestemd om een herder in hetzelfde dorp waar hij werd geboren te worden, kreeg de unieke kans om andere culturen te ontdekken en te reizen om zijn passie na te leven. Dit was ook het geval voor een kleine jongen uit Guatemala die tijdens de 2011 editie voor de eerste keer een bus en een vliegtuig nam, om te spelen op het veld van één van de mooiste stadions ter wereld: het Santiago Bernabeu, thuisstadion van voetbalclub Real Madrid. Een ervaring die hij nooit zal vergeten.

Elk moment dat de kinderen samen doorbrengen is een kans om de kracht van gedeelde emotie tijdens de gezamenlijke successen te ontdekken en ook natuurlijk het plezier van het uitblinken. Bij elkaar gebracht door hun passie voor sport, communiceren de kinderen met elkaar, zonder beperkingen door taal –of cultuurbarrières. De emoties die tijdens dit evenement van Danone worden getoond, drukken een positieve en blijvende stempel op de deelnemers, organisatoren en toeschouwers van dit evenement.