Yoghurt

Danone weet als geen ander dat verantwoorde voeding grote invloed heeft op de gezondheid van mensen. In 1919 richt de Spaanse dokter Isaac Carasso in Barcelona het bedrijf Danone op. Zijn doel is het produceren van lekkere en gezonde yoghurt. Nu, bijna honderd jaar later, is Danone uitgegroeid tot een toonaangevende, veerkrachtige onderneming in de voedingsmiddelensector. Danone zuivel vormt hierin de basis.

"Gezonde voeding, een goede gewoonte"

Onze yoghurt

Yoghurt is een combinatie van melk en twee fermenten. Het voedt niet alleen; yoghurt is ook ontzettend lekker! Maar hoe wordt yoghurt gemaakt?

Verantwoord op zoek naar gezondheid

Als een van de grootste voedselproducenten ter wereld, zijn we ons bij Danone bewust van onze verantwoordelijkheid op het gebied van het verbeteren van voedingsgewoonten.

Onderzoek in de praktijk

Danone verricht onderzoek op verschillende terreinen. Dat is nodig omdat we hiermee op verantwoorde wijze producten kunnen ontwikkelen die daadwerkelijk een bijdrage leveren aan de gezondheid. Om dat te kunnen bereiken hebben we ons gespecialiseerd in verschillende onderzoekterreinen, waaronder probiotica en voeding en gezondheid.

Danone maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten