Onze missie

“Breng gezondheid door voeding naar zoveel mogelijk mensen.” Dat is het uitgangspunt van Danone waarop al onze activiteiten zijn gebaseerd. Voeding speelt nu eenmaal een belangrijke rol in het welzijn en de gezondheid van mensen. Goede gewoontes op het gebied van voedselconsumptie worden bovendien steeds belangrijker in de dynamische wereld van vandaag, waarin we vaak te weinig tijd hebben om op een verantwoorde manier bij ons voedingspatroon stil te staan. 
 
Vanzelfsprekend verantwoord
Bij Danone hebben wij al ruim 90 jaar ervaring met de ontwikkeling van gezonde voeding op het gebied van zuivel. Onze expertise op het gebied van bacteriƫn in zuivelproducten heeft zich in die periode verder verdiept en verbreed. Die uitbreiding vertaalt zich in een groot assortiment van verantwoorde producten voor door de dag heen. Wij richten ons daarbij op mensen die gezondheid wel als belangrijk onderdeel van hun leven zien, maar die het niet centraal stellen.
 
Goede gewoontes onweerstaanbaar gemaakt
In de wereld van vandaag worden we vaak verleid door voeding die minder goed voor ons is. Bij Danone proberen we daar gezonde alternatieven voor in de plaats te zetten. De consument verleiden met lekkere producten die een duidelijke plus hebben op het gebied van gezondheid. Kleine pleziertjes zonder schuldgevoel, altijd in de juiste portie binnen handbereik. Bij Danone geloven we dat we juist ook goede gewoontes kunnen stimuleren door ze onweerstaanbaar te maken.
 
Danone doet iets extra’s
Met onze uitgebreide wetenschappelijk kennis die wij dagelijks in de praktijk brengen in onze onderzoekslaboratoria, weten wij de beste smaak te combineren met optimale voedingswaarden. Maar naast letten op wat je eet, hebben we ook soms de behoefte om iets extra’s te doen aan onze gezondheid. Ook daarin willen we als Danone graag een bijdrage leveren. Met lekkere producten die ook nog op een actieve manier aan je gezondheid werken. 
 

Danone maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten